Condiții de afaceri simplificate

14-zile de la primirea ordinului rambursare garantată

Produsele comandate nu corespund așteptărilor dvs. sau sunteți nemulțumit de achiziția dvs. pentru orice alt motiv? Puteți, desigur, să returnați bunurile în termen de 14 zile, fără a oferi explicații. Rețineți că bunurile returnate trebuie să fie nedeteriorate și neutilizate. Clientul va trebui să plătească costurile de transport.

 

Protecția pentru livrare nereușită

Noi ne prețuim clienții și ne străduim să le oferim cele mai bune servicii și, prin urmare, vă oferim o livrare sigură.  În cazul în care pachetul este pierdut sau ajunge la Dvs. deteriorat, vă vom trimite unul gratuit, pe baza comenzii originale. Vrem să ne asigurăm că sunteți întotdeauna mulțumit de bunurile comandate. Noua comandă vă va fi trimisă la o altă dată.

 

Garanția nu este limitată de kilometraj

O garanție de 12 luni, independentă de kilometraj este oferită pentru injectoarele de combustibil recondiționate. Clienții nu sunt supuși unor restricții și pot profita din plin de mijloacele lor de transport. O garanție standard de 24 de luni este oferită pentru injectoarele noi de combustibil (în cazul clienților privați).

 

Protocolul rezultatelor testului

Toate injectoarele de combustibil recondiționate, achiziționate la noi vor fi însoțite de un raport de testare și eventual noi coduri.

 

Verificați piesele în baza codului VIN

Nimeni nu se naște specialist și, prin urmare, este de înțeles că puteți alege un model greșit de injector. Comunicați-ne VIN-ul mașinii dvs. și verificăm cu plăcere dacă injectoarele de combustibil sunt potrivite sau nu pentru modelul dvs de mașină. În cazul achiziționării altor injectoare, vom discuta pasul următor. Clientul poate fi rambursat sau, putem livra alte injectoare de combustibil, pe cele potrivite.

 

 

Restituirea unui depozit rambursabil în termen de 3 zile

După primirea vechilor injectoare, restituirea depozitelor rambursabile nu este posibilă. Veți primi rambursarea în maximum 3 zile.

 

Transport asigurat

Oferim transport asigurat pentru toate transporturile către Regatul Unit, și întreg teritoriul Uniunii Europene.

 

 

Termeni și Condiții Generale 

1) Prevederi introductive

a)  Condiții comerciale ale Injectec, operatorul este compania INJECTEC EUROPE s.r.o., ID: 21500967 (denumit în continuare "Vânzător") implicat în vânzarea injectoarelor de combustibil, relațiile, drepturile și obligațiile ce decurg din contractul încheiat între Vânzător și o persoană fizică (denumit în continuare "Cumpărător") prin intermediul magazinului online în proprietatea Vânzătorului, în conformitate cu reglementările legale în vigoare ale Regatulului Unit. Magazinul online administrat de Vânzător este site-ul https://injectec.ro (denumit în continuare "Magazin Online"). 

b)  Acești Termeni și condiții comerciale nu se aplică la încheierea unui contract de cumpărare cu o persoană juridică din partea Cumpărătorului sau a unei persoane care efectuează o comandă în cadrul activității sale sau a unei activități independente.

c)  În cadrul contractului de vânzare încheiat între Vânzător și Cumpărător, pot fi negociate abateri de la condițiile comerciale care sunt superioare acestor condiții comerciale.

d)  Contractul de vânzare, condițiile comerciale și textul informativ privind protecția datelor cu caracter personal sunt menținute în limba engleză. Condițiile comerciale și informațiile privind protecția datelor cu caracter personal fac parte dintr-un contract de vânzare încheiat între Cumpărător și Vânzător.

e)  Vânzătorul are posibilitatea de a modifica, schimba sau actualiza Termenii și condițiile și textul informațiilor privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste măsuri nu sunt în niciun fel afectate de drepturile și obligațiile care decurg din prevederile versiunii anterioare a termenilor și condițiilor și al textului informativ privind protecția datelor cu caracter personal. Textele menționate mai sus sunt plasate pe site-ul web al vânzătorului și sunt întotdeauna la dispoziția cumpărătorului.

 

2) Rezilierea Contractului de Achiziție

a)  Magazinul online operat de Vânzător include o ofertă de injectoare de combustibil care conține o descriere și prețul de achiziție. Prețurile sunt cotate inclusiv cu fiscale. Informațiile de mai sus sunt valabile pe durata disponibilității Magazinului Online. Magazinul online conține, de asemenea, informații privind costul livrării injectoarelor de combustibil. Magazinul online injectec.ro are drept scop vânzarea de injectoare de combustibil noi și recondiționate.

b)  Contractul de cumpărare se încheie în afara biroului comerciantului prin intermediul site-ul Web al vânzătorului, unde este situat magazinul online.

c)  În cazurile în care un contract de cumpărare se încheie la nivel internațional între Vânzător și Cumpărător, Cumpărătorul acceptă suportarea cheltuielilor aferente oricărei vămuiri sau altor taxe reglementate de legislația statului respectiv.

d)  Contractul de achiziție a injectoarelor noi de combustibil este încheiat pe site-ul Web al Vânzătorului prin intermediul unui formular de comandă furnizat Cumpărătorului după introducerea produsului selectat într-un coș de cumpărături virtual. Acest formular trebuie completat de către Cumpărător. Pe lângă furnizarea informațiilor despre injectoarele de combustibil comandate , metodele de plată și de livrare, formularul conține, de asemenea, informațiile de contact ale Cumpărătorului, necesare finalizării comenzii.

e)  Înainte de a trimite comanda, Cumpărătorul are dreptul de a verifica și, dacă este necesar, de a modifica sau edita datele introduse. Ordinul este trimis prin apăsarea butonului "trimite", care poate fi găsit sub sinteza comenzii.

f)  Există două modalități posibile de comandă a injectoarelor de combustibil recondiționate, sau, cu alte cuvinte, a injectoarelor care au suferit reparații complete, cum ar fi înlocuirea tuturor pieselor necesare sau refacerea completă a injectoarelor de combustibil.

- Prima opțiune (denumită în continuare "trimiterea în avans a injectoarelor vechi") de achiziționare a injectoarelor de combustibil recondiționate este posibilitatea de a trimite în prealabil injectoarele originale. În acest caz, nu există un depozit rambursabil.

- Cea de-a doua variantă (marcată de către Injectec ca "depozit rambursabil inclusiv - cu suma rambursabilă pe bucată") este achiziționarea de injectoare de combustibil recondiționate ceea ce impune clientului păstrarea injectoarelor recondiționate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă întoarceți la mecanic. În acest caz, Injectec are un sistem de plată anticipat pentru comandă.

Depozitul rambursabil va fi returnat clientului în termen de 3 zile de la livrarea injectoarelor originale la adresa de retur furnizată. Clientul poartă responsabilitatea trimiterii injectoarelor originale în termen de 14 zile de la livrarea injectoarelor recondiționate și în condiții normale de uzură. Clientul recunoaște că un depozit de garanție nu va fi rambursat pentru injectoarele deteriorate, rupte sau dezmembrate.

g)  Comanda devine obligatorie atât pentru Vânzător cât și pentru Cumpărător atunci când Cumpărătorul trimite o comandă prin intermediul formularului de comandă, iar Vânzătorul confirmă comanda. O confirmare de primire și prelucrare a comenzii sunt trimise cumpărătorului ca mesaj via poșta electronică.

h)  Prin trimiterea formularului de comandă, Cumpărătorul este de acord ca Vânzătorul să comunice și transmite prin e-mail informații cumpărătorilor.

 

3) Termeni de plată

a)  Vânzătorul permite Cumpărătorului să plătească comanda, care include și costurile de transport, folosind mai multe metode. Cumpărătorul poate decide care dintre variantele oferite este cea mai potrivită.

b)  Metodele de plată care pot fi utilizate pentru plata comenzii prin intermediul magazinului on-linw al Vânzătorului includ:

    - Transfer bancar către Vânzător, ale cărui date despre contul bancar sunt menționate în ordinul de confirmare a comenzii

     - Carduri de credit

c)  De îndată ce prețul comenzii, inclusiv costul transportului, este calculat, Vânzătorul va emite un document fiscal către Cumpărător.

d)  În baza Legii privind evidența vânzărilor, Vânzătorul este obligat să elibereze Cumpărătorului o chitanță. În același timp, este obligat să înregistreze online venitul primit, la administratorul de impozite; în cazul unei defecțiuni tehnice, în cel mult 48 de ore.

 

4) Răspunderea fiscală

a) Prețurile injectoarelor individuale de combustibil sunt precizate pe site-ul Vânzătorului, incluzând taxele fiscale.

b) Prețurile bunurilor include taxele.

 

5) Retragerea din Contract

a)  Retragerea din contract este condiționată de reglementările legale în vigoare ale Regatului Unit, în principal sunt prevăzute de Codul civil.

b)  Cumpărătorul recunoaște că nu este posibilă retragerea din contractul de cumpărare atunci când acesta a fost încheiat în deplina cunoștință a faptului că bunurile selectate au fost modificate sau alterate în conformitate cu dorințele cumpărătorului.

c)  În conformitate cu art. 1829 alin. (1) din Codul civil, Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la data primirii injectoarelor de combustibil. Acest drept nu se aplică cazului menționat la articolul 4 litera (b).

- retragerea din contractul de vânzare poate fi trimisă Vânzătorului prin intermediul comunicării electronice (prin e-mail).

- retragerea poate fi trimisă și în scris la adresa vânzătorului menționată în introducerea la Termenii și Condițiile generale.

- În cazul returnării mărfurilor în termen de 14 zile, este necesară returnarea completă a comenzii.

d) În cazul în care Cumpărătorul se retrage din contractul de cumpărare, acesta este anulat. Cumpărătorul este, prin urmare, obligat să returneze imediat injectoarele de combustibil achiziționate.

- Acestea trebuie livrate vânzătorului în termen de 14 zile de la data retragerii din contractul de cumpărare.

- Cumpărătorul acceptă implicit faptul că în cazul retragerii din contractul de cumpărare, acesta va suporta costurile de transport al injectorului de combustibil.

e)  În caz de retragere din contractul Cumpărătorului, Vânzătorul se obligă să restituie Cumpărătorului:

 - Fondurile vor fi returnate cumpărătorului exact cum au fost livrate Vânzătorului.

 - Vânzătorul se angajează să returneze fondurile Cumpărătorului în termen de 14 zile de la data anunțării retragerii din contractul de cumpărare, cu condiția ca injectoarele de combustibil să fie returnate sau returnate cu dovadă Vânzătorului de către Cumpărător.

 - Vânzătorul nu este obligat să returneze fondurile Cumpărătorului înainte ca injectoarele de combustibil să fi fost returnate sau cel puțin expediate prin intermediul companiei de transport.

f)  În caz de deteriorare sau defecțiuni ale injectoarelor de combustibil, Vânzătorul are dreptul să reducă proporțional suma de bani care trebuie returnată Cumpărătorului.

g)  Vânzătorul este de asemenea îndreptățit să se retragă din contractul de vânzare atât timp cât Cumpărătorul a preluat injectoarele de combustibil.

În cazul retragerii din contractul de vânzare de către Vânzător în conformitate cu litera (g), acesta din urmă este obligat să restituie imediat fondurile primite de la Cumpărător.

 

6) Livrarea injectoarelor de combustibil

a)  Vânzătorul este obligat să livreze injectoarele de combustibil la adresa menționată de către Cumpărător în formularul de comandă.

b)  Vânzătorul oferă de asemenea transport internațional pentru toate injectoarele de combustibil disponibile.

c)  Cumpărătorul are obligația de a accepta comanda la locul indicat în formularul de comandă.

d)  În cazul în care Cumpărătorul nu preia injectoarele de combustibil, acestea vor fi returnate Vânzătorului și apoi re-livrate. Cumpărătorul recunoaște că este responsabil pentru costul re-livrării injectoarelor de combustibil.

e)  La primirea unui transport, Cumpărătorul trebuie să verifice integritatea ambalajului și a conținutului acestuia.

  i.  În cazul în care Cumpărătorul descoperă orice deteriorare a ambalajului, acesta trebuie să raporteze imediat acest lucru reprezentantului companiei de transport.

  ii.  În cazul în care Cumpărătorul primește transportul într-o stare care indică faptul că s-ar fi putut produce o intruziune neautorizată, acesta nu este obligat să preia pachetul de la reprezentantul companiei de transport.

 

7) Drepturi în caz de execuție necorespunzătoare

a)  Drepturile și obligațiile în caz de execuție necorespunzătoare a produsului sunt reglementate de legislația aplicabilă privind protecția consumatorului.

b)  Vânzătorul este în mod special responsabil de faptul că injectoarele de combustibil nu prezintă defecte care ar putea pune în pericol drepturile Cumpărătorului în momentul expedierii.

c)  Vânzătorul este, de asemenea, responsabil că injectoarele de combustibil livrate corespund condiției indicate în ofertă, precum și descrierii sale.

 

8) Alte drepturi și obligații

a)  În conformitate cu această dispoziție, cumpărătorii dobândesc drepturi de proprietate asupra injectoarelor de combustibil imediat ce rambursează suma convenită în contractul de cumpărare și preiau injectoarele de combustibil.

b)  Orice reclamații pot fi trimise Vânzătorului prin intermediul comunicării electronice (prin e-mail). Vânzătorul este astfel obligat să trimită informațiile cumpărătorului cu privire la tratarea reclamației sale, tot prin intermediul comunicării electronice (prin e-mail).

 

Formularul de Anulare a Comenzii – Model

Dacă doriți să anulați comanda, completați acest formular și trimiteți-l la adresa noastră.

- Adresa noastră: E-mail: info@injectec.de

- Anularea comenzii pentru achiziționarea următoarelor bunuri (*) la aceste servicii:

- Comandat / Livrat

- Numele clientului

- Adresa clientului

- Semnătura clientului (numai pentru versiunea tipărită)

- Data

______________
(*) Se șterge, după caz

 

9) Protecția datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului

a)  Vânzătorul se angajează să protejeze și să proceseze datele cu caracter personal ale Cumpărătorului în conformitate cu legislația aplicabilă ale Regatului Unit și UE.

b) Vânzătorul se angajează să introducă pe site-ul său web injectec.ro un document informativ care să informeze Cumpărătorul cu privire la achiziționarea, protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului.

c)  Cumpărătorul este de acord să furnizeze informații cu caracter personal pentru executarea comenzilor și a contractului de cumpărare.

d) Vânzătorul este de acord că datele cu caracter personal achiziționate vor fi utilizate de către Cumpărător pentru executarea comenzii și încheierea contractului de cumpărare.

e)  Acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat de Cumpărător în orice moment.

 

10) Comunicarea pe durata derulării tranzacției

a)  În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD), Injectec nu trimite nicio comunicare comercială către clienți, clienți potențiali sau utilizatori înregistrați.

 

11) Dispoziții finale ale TGC

a)  În cazul în care are loc o situație neinclusă în acești Termeni și Condiții Generale, Injectec va opera modificările necesare iar soluția finală este dictată de către reglementările legale în vigoare ale UE.

b)  În cazul în care contractul de cumpărare este încheiat la nivel internațional, Cumpărătorul recunoaște că, în aceste condiții, încheierea contractului de cumpărare, retragerea din contractul de achiziție etc., se va face în conformitate cu reglementările legale în vigoare ale UE.

c)  Vânzătorul este de acord să pună la dispoziția opiniei publice actuala versiune a Termenilor și condițiilor generale și a textului informativ privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, pe site-ul injectec.ro

12) Limitarea răspunderii

12.1 Nicio reglementare inclusă în aceste TGC nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru moartea sau rănirea cauzată de neglijența noastră.

12.2 În conformitate cu regula 12.1, nu putem fi trași la răspundere pentru nicio pierdere, prejudiciu, cost sau cheltuială suplimentară (indirectă), specială sau de natură criminală, și anume pierderea datelor cauzate ca urmare a folosirii produsului, pierderi ce afectează profitul, pierderi ce afectează veniturile; de natură să afecteze pierderea timpului sau a timpului liber.

12.3 Nu putem fi trași la răspundere pentru daunele cauzate de instalarea necorespunzătoare sau cele cauzate de nerespectarea instrucțiunilor date, neglijență sau de utilizare incorectă.

12.4 Acceptăm răspunderea numai pentru bunurile care sunt vădit defecte din cauza neglijenței noastre. Răspunderea noastră este exclusă dacă prejudiciul este provocat de o persoană terță, cum ar fi producătorul bunurilor furnizate, și poate fi solicitată preferențial de către el sau asigurătorul său.

12.5 Nu vom fi trași la răspundere pentru nerespectarea obligațiilor ca urmare a unei situații de forță majoră (dezastru, catastrofă naturală, grevă). Responsabilitatea noastră financiară totală nu va putea depăși 100% din prețul plătit pentru bunurile livrate, cauzată ca urmare a unuia sau mai multor evenimente (cu excepția deceselor sau vătămărilor persoanelor, a se vedea 12.1).

 

13) Livrarea

Toate transporturile noastre sunt asigurate. În cazul unei pierderi a expedierii cauzate de transportator, vi se va trimite un nou transport în baza comenzii dvs., la un alt termen de livrare, fără nicio taxă suplimentară.

 

a) Livrarea în România

Oferim livrare asigurată pe teritoriul României. Nu se percepe nicio suprataxă pentru plata la livrare.

De obicei, este nevoie de 3 zile lucrătoare pentru livrări cu destinația România. Transport Gratuit.

 

 b) Livrarea pe teritoriul UE (în afara României)

Livrarea pe teritoriul Uniunii Europene este asigurată. Plățile la livrare nu pot fi efectuate în afara României.

Transportul către destinații pe teritoriul Uniunii Europene durează de obicei 3 zile lucrătoare.

 

c) Livrarea în afara teritoriului UE 

Costul livrării către țările din afara Uniunii Europene este de 25 Euro și durează de obicei 5-7 zile lucrătoare.

Prețul de expediere nu depinde de ordinea, cantitatea sau greutatea comenzii și rămâne constant.

 

14) Ecologie - deșeuri

Ne străduim să minimalizăm impactul activităților noastre asupra mediului

a.) Injectoarele de tip reflow sunt expediațe în ambalajul folosit de dvs. pentru trimiterea injectoarelor.

b.) Ambalajul folosit de către Cumpărător pentru a trimite injectoarele pentru recondiționare va fi folosit pentru a re-trimite injectoarele înapoi către Dvs.

Puteți, de asemenea, să trimiteți sau să comandați preluarea pentru injectoarele inutilizabile în orice moment și ne vom ocupa de reciclarea ulterioară a acestora.

 

Acești Termeni și condiții intră în vigoare la 1.5.2024