(TVA inclus)

logo.png


REDITEC s.r.o.,

Budatínska 3230/16,

851 04, Bratislava - mestská časť Petržalka

Republica Slovaca

ID: 53631684, VAT ID: SK2121449011

Furnizorul de injectoare

Injectec se ocupă cu vânzarea de injectoare noi, recondiționate și folosite. Afacerile se practică practic în întreaga lume. Oferta noastră include noi injectoare, precum și recondiționate. Gama de produse este în continuă creștere.

Distribuim în prezent duze de injecție de la BOSCH, VDO Siemens, DENSO, Delphi și Lucas. Majoritatea injectoarelor noastre sunt fabricate sau reînnoite fie direct în Republica Cehă, fie în regiunea industrială a Europei Centrale.


Export și transport

Toate comenzile străine sunt procesate cu atenție. Prin urmare, documentele comenzilor străine sunt întotdeauna pregătite în limba comenzii. Desigur, livrarea este asigurată în caz de pierdere sau daune.

Satisfacție a clienților

Satisfacția clienților noștri este foarte importantă pentru noi. Pentru toate injectoarele noastre oferim o garanție, fără a se limita la kilometrii parcurși. Injectec garantează, de asemenea, o livrare sigură a mărfurilor. Dacă expeditorul pierde transportul sau este deteriorat, comanda va fi rambursată gratuit.

Ca parte a acestora putem procesa comenzi cu rate de eroare minime. Aceasta înseamnă că, datorită bazei noastre de date extinse, putem verifica dacă clientul comandă injectoarele potrivite pentru mașina sa. Operatorii noștri sunt capabili să răspundă rapid la orice inadvertență și să proceseze comanda după consultarea cu clientul.

 


Global Contacts  +420-797 819 914

Speak to Sales