logo.png


CEO: Marketa Vanickova
Hejnicka 357, 46401 Raspenava
VAT: CZ9361090013

Furnizorul de injectoare

Injectorul se ocupă cu vânzarea de injectoare noi și recondiționate. Afacerile se practică practic în întreaga lume. Oferta noastră include noi injectoare, precum și recondiționate. Gama de produse este în continuă creștere. Distribuim în prezent duze de injecție de la BOSCH, VDO Siemens, DENSO, Delphi și Lucas. Majoritatea injectoarelor noastre sunt fabricate sau reînnoite fie direct în Republica Cehă, fie în regiunea industrială a Europei Centrale.


Export și transport

Toate comenzile străine sunt procesate cu atenție. Prin urmare, documentele comenzilor străine sunt întotdeauna pregătite în limba comenzii. Desigur, livrarea este asigurată în caz de pierdere sau daune.

Satisfacție a clienților

Satisfacția clienților noștri este foarte importantă pentru noi. Pentru toate injectoarele noastre oferim o garanție, fără a se limita la kilometrii parcurși. Injectorul garantează, de asemenea, o livrare sigură a mărfurilor. Dacă expeditorul pierde transportul sau este deteriorat, comanda va fi rambursată gratuit.

Ca parte a acestora putem procesa comenzi cu rate de eroare minime. Aceasta înseamnă că, datorită bazei noastre de date extinse, putem verifica dacă clientul comandă injectoarele potrivite pentru mașina sa. Operatorii noștri sunt capabili să răspundă rapid la orice inadvertență și să proceseze comanda după consultarea cu clientul.


Global Contacts  +420-723138480

Speak to Sales